Nieuws | Wij gaan wandelen, ga je mee? Dan lopen we samen.Vanaf dinsdag 12 februari zullen afwisselend een huisarts, praktijkondersteuner, fysiotherapeut, wijkverpleegkundige, podotherapeut en een verbinder van WIJeindhoven structureel wekelijks gaan wandelen. Dit in het teken van positieve gezondheid. Zij doen dit graag samen met jou! We verzamelen altijd op dinsdag 11:00 uur bij Wijkcentrum De Mortel en vertrekken vanuit daar uiterlijk om 11:00 uur. De duur van de wandeling is maximaal 1 uur en er wordt langzaam opgebouwd. Iedereen is welkom en je kunt altijd meedoen.
Voor vragen kun je contact opnemen met Wendy Boeijen: tel. 06-33633186 wendyboeijen@wijeindhoven.nl        


Nieuws
Geslaagde heraudit
Geslaagde heraudit
Geplaatst: 7 juni 2019
Onze huisartsenpraktijk is al jaren geaccrediteerd. Elk jaar komt een auditor van NHG Praktijk Accreditering (NPA) onze praktijk opnieuw toetsen. Ook dit jaar in april hebben we de audit met positief resultaat afgerond.

Lees meer
Begrenzing van ons praktijkgebied
Begrenzing van ons praktijkgebied
Geplaatst: 27 februari 2019
Om onze zorgtaken goed te kunnen uitvoeren heeft onze praktijk een begrensd verzorgingsgebied dat zich beperkt tot de postcodes 5624 tot en met 5629.

Lees meer
Samen actief voor gezondheid, daar wordt iedereen beter van. Doe je mee?
Samen actief voor gezondheid, daar wordt iedereen beter van. Doe je mee?
Geplaatst: 30 januari 2019
Wil jij actief aan de slag met en voor jouw gezondheid en welzijn? Dan sta je er niet alleen voor. Want Huisartsenpraktijk Artois staat je graag bij met raad en daad samen met het samenwerkingsverband van elz’ (eerstelijns zorg Achtse Barrier) en alle overige (welzijns)organisaties in de wijk.

Lees meer