Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoed

Spoed

Levensbedreigend

Voor levensbedreigende situaties kunt u onderstaande praktijknummers bellen en meteen voor optie 1 kiezen. Of bel direct met 112.

Spoed

Voor spoedgevallen kunt u tussen 08:00 en 17:00 uur altijd direct terecht in onze praktijk. Belt u wel even dat u komt. Ook voor een spoedbezoek aan huis kunt u ons natuurlijk altijd bellen.
Overdag belt u het praktijknummer op +31 40 242 70 00. Toets dan 1 voor spoed.

Voor de acute huisartsenhulp buiten kantoortijden (17:00 tot 08:00 uur en in het weekend) zijn we aangesloten bij de Spoedpost. U kunt de Spoedpost bereiken op telefoonnummer +31 88 876 51 51. Houdt dan wel uw verzekeringsgegevens bij de hand.

De Spoedpost bevindt zich aan de achterzijde van het Catharina Ziekenhuis. Volg de borden "Spoedpost". Meer informatie over de Spoedpost vindt u op de website van Huisartsenposten Oost-Brabant.