Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

In de wijk

De huisartsenpraktijk werkt actief samen met disciplines in de wijk op het gebied van welzijn en gezondheid. Ontdek hieronder wat dit voor u betekent!

In de wijk

Gezondheids- en welzijnsplatform

Om zelfzorg te bevorderen werkt uw huisartsenpraktijk intensief samen met diverse disciplines in de wijk. Dit kan in de vorm van een gezondheids- en/of welzijnsplatform in de buurt. Lees hieronder waar uw praktijk mee samenwerkt.

Ook vindt u op deze pagina meer informatie over het Ondersteuningspunt Digitalisering in uw wijk, een verwijzing naar de Sociale Kaart en een overzicht van de overige zorgverleners waarmee we als praktijk samenwerken.

Buurtplein Achtse Barrier

Op het Buurtplein Achtse Barrier vindt u alles op het gebied van Gezondheid en Welzijn in de wijk:

Achtse Barrier - Gezondheid en Welzijn

Ondersteuningspunt digitalisering

Iedere dinsdag kunt u - van 10:00 tot 12:00 uur - bij Ontmoetingscentrum Dommelbeemd (Tarwelaan 56) vragen stellen over regelzaken op het internet met de overheid. Denk aan vragen over belastingen en toeslagen, zorg regelen, werk zoeken, DigiD aanmaken, rijbewijs verlengen, AOW aanvragen en nog veel meer.

Informatiepunt Digitale Overheid - Dommelbeemd

Sociale Kaart Nederland

Sociale Kaart

De Sociale Kaart is 'uw wegwijzer binnen het sociale domein' en wijst burgers én professionals de weg naar de juiste organisatie binnen uw gemeente. Aan de sociale kaart van Eindhoven (en omgeving) wordt nog gewerkt. Deze is dus nog niet voorhanden.

WIJeindhoven

Binnen de gemeente Eindhoven is Stichting WIJeindhoven dé plek voor (tijdelijke) ondersteuning op het gebied van wonen, werken, ontmoeten, opvoeden, vervoer en inkomen. Ook helpt WIJeindhoven u met het ontdekken van uw talenten, mocht u die willen inzetten voor de buurt.

Waar vindt u WIJeindhoven?
WIJeindhoven werkt met acht wijkteams. U vindt het WIJteam bij u in de buurt via www.wijeindhoven.nl/contact. Wekelijks zijn er op iedere locatie inloopspreekuren. U kunt hier zonder afspraak naar toe voor een gesprek met een van de medewerkers van WIJeindhoven. U kunt ook bellen via +31 40 238 89 98 (maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur) of mailen naar info@wijeindhoven.nl. Of kijk op de website van WIJeindhoven.

naar WIJeindhoven.nl

Samenwerking met andere zorgverleners

Samen met Gezondheidscentrum Achtse Barrier vormen wij Eerstelijns Zorg Achtse Barrier (elz'). Voor een overzicht van alle zorgverleners waarmee we samenwerken, zie de website AchtseBarrier.nl:

Achtse Barrier - Zorgverleners